Her yıl yoğun ziyaretçi akınına uğrayan

Atasay’ın ‘Geleneksel Altın Çadır Günleri’ başladı!

Mücevheri lüks olmaktan çıkarıp günlük hayatın bir parçası haline getiren Atasay’ın 8’incisini bu yıl düzenlediği geleneksel Altın Çadır Günleri, ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un da katılımıyla İstanbul Yenibosna’daki Atasay Altın Çadır'da VIP Günü ile başladı. Her yıl yurtiçinden ve yurtdışından ziyaretçi akınına uğrayan Geleneksel Altın Çadır Günleri’nde her yaşa ve her bütçeye uygun, kolyeden yüzüğe, gerdanlıktan bileziğe kadar 40 bin çeşit ürün 230 TL’den başlayan fiyatlar ile tüketicilerle buluşuyor.

Türkiye mücevherat kategorisinin Lovemark’ı Atasay’ın geleneksel Altın Çadır Günleri’nin sekizincisi bu yıl 9-12 Kasım tarihleri arasında düzenleniyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel Altın Çadır Günleri’nde, her yaşa ve her bütçeye uygun, kolyeden yüzüğe, gerdanlıktan bileziğe kadar 40 bin çeşit ürün 230 TL’den başlayan fiyatlar ile tüketicilerle buluşuyor.

Atasay’ın, İstanbul Yenibosna’daki Fabrikası’nda düzenlediği Altın Çadır Günleri, bu yıl eş zamanlı olarak Pendik Viaport Asia ile Konya’da Valilik karşısında yer alan Atasay Altın Market mağazası ve “www.altincadir.com” adresi üzerinden gerçekleştiriliyor.

Sayısız seçenek ve farklı tarz ürünleri aynı çatı altında toplayan Atasay’ın, geçmiş sezon ürünlerini özel fırsatlarla tüketicileriyle buluşturduğu Altın Çadır Günleri, İstanbul ve Konya’daki üç farklı adreste, 08:30-22:00 saatleri arasında herkese açık olacak.

“Tüm Atasay mağazalarında altın çadır köşesi kuruldu”

Ayrıca, Altın Çadır Günleri’nin sekizinci yılında yeni bir ilke daha imza atan Atasay, ülke çapındaki tüm mağazalarında kurulacak altın çadır köşesi ile Türkiye genelindeki tüketicilerin benzer fırsatlardan yararlanmasına imkân sunuyor.