Hilton İstanbul Bomonti Sevgililer Günü’nde Aşk Rüzgârları Estirecek

Şehrin en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, her zevke ve bütçeye uygun seçenekleri ile romantizm dolu bir Sevgililer Günü vadediyor. Dilerseniz panoramik muhteşem bir İstanbul manzarası sunan barı Cloud 34’ün lezzetiyle ün yapmış sushilerini canlı müzik eşliğinde deneyimleyebilir; isterseniz lezzet tutkunlarının favori restoranı The Globe’taki Eat, Pray, Love konsept menüsünün keyfini çıkarabilirsiniz. Sevgililer Günü’nde dinginlik arayan çiftler ise Avrupa’nın en büyük ve ödüllü eforea Spa’sının bugüne özel hazırladığı Mr.&Mrs. Paketi ile aşklarını ve ruhlarını tazeleme fırsatı bulacaklar.

Cloud 34’te Lezzet, Manzara ve Canlı Müzik Bir Arada

Hilton İstanbul Bomonti’nin olağanüstü panoramik İstanbul manzarasıyla romantizmi doyasıya yaşayabileceğiniz mekanı Cloud 34, Sevgiler Günü için hazırlanan çok özel bir menüyle çiftleri bekliyor. Cloud 34’ün Sushi Lounge’unda yer alan enfes tatlarla sevgilinizi şımartma şansı bulacağınız geceye Ezgi Ayçe’nin muhteşem canlı performansı da eşlik ediyor. İki kişilik Combo Sushi, Nigiri ve Sashimi Tabağı ve bir şişe şarabın da dahil olduğu menü fiyatı 170 TL.

The Globe’dan Aşkınıza Lezzet Katacak Menü “Eat, Pray, Love”

Julia Roberts ve Javier Bardem’in üstün performanslarıyla gönüllerde yer eden Eat, Pray, Love filminden esinlenerek hazırlanan The Globe’daki Sevgililer Günü yemeği 14 Şubat gecesi ve Ocak-Şubat ayları boyunca Cuma ve Cumartesi akşamları servis edilecek filmle aynı adı taşıyan konsept bir menü. Filmde geçen ve birbiriyle uyumlu yemeklerden oluşan menüde İtalyan, Hint ve Endonezya mutfaklarının en güzel örnekleri özel bir harmoni eşliğinde sunuluyor. Mascarpon Peyniri ile Tütsülenmiş Kiraz Domates Çorbası ve Burrata Peyniri ile servis edilen Izgara Kuşkonmaz’la açılış yapan menü, Tavuk Satay Şiş, Kuzu Budu Tajin veya Ossobuco ana yemek seçeneklerinden arzu ettiğiniz biri ile devam ediyor. Tatlı olarak ise Mango sorbet ile servis edilen Fırın Sütlaç ve İtalyan Stili Ahudulu Bamboloni damaklarda son dokunuşu yapıyor. Aşkınıza lezzet katacak Eat, Pray, Love menüsünün, bir şişe şarap eşliğinde iki kişi fiyatı 345 TL. Üstelik, 14 Şubat’ta The Globe’dan “Eat, Pray, Love” menüsünü alan çiftlere, Mart sonuna kadar Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu ve kapalı havuz kullanımının dahil olduğu eforea Spa’ya günlük ücretsiz giriş hakkı sunuluyor.

The Globe’daki Eat, Pray, Love menüsünü alanlar, dilerse 345 TL yerine 400 TL ödeyerek Prosecco ve çikolatalı çilek ikramı eşliğinde geceyi Cloud 34’teki canlı müzik performansı ile de finalize edebiliyor.

Aşkınız Aradığı Huzuru eforea Spa’da Bulacak

Hilton İstanbul Bomonti’nin benzersiz deneyim yaşayacağınız, Türkiye’nin ilk ve Avrupa’nın en büyüğü aynı zamanda 2017 World Luxury Spa Awards ödüllü eforea™ Spa’sı ise size, Sevgililer Günü’nde aşkınızı yenilemeniz için birbirinden özel bakımları içeren bir paket sunuyor. Toplam 120 dakika sürecek ve etkisini uzun süre hissedeceğiniz Mr. & Mrs. Paketi, sauna ve buhar odalarında rahatlama ile başlıyor. Vücudun iyice arınmasını sağlayacak hamam bakımının ardından çiftlere rahatlatıcı ve gevşetici Aromaterapi masajı yapılıyor. Temizleyici Mini Cilt Bakımı ile cildin rahatlanması da sağlandıktan sonra sıra Ayak Onarıcı Ped uygulamasına geliyor. Adeta tepeden tırnağa yapılan uygulamaların ardından çiftler romantik bir atmosferde meyve ve şarap ikramı ile dinlenmeye bırakılıyor. Mr.&Mrs. Paketi’nin iki kişiye özel fiyatı 990 TL.

Hilton İstanbul Bomonti’de Sevgililer Günü Sürprizleri Bitmiyor

Hilton İstanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nü Hilton kalitesinde konaklayarak geçirmek isteyen çiftlere bir de özel konaklama paketi sunuyor. The Globe’daki Eat, Pray, Love akşam yemeği dâhil Sevgililer Günü’ne özel iki kişilik konaklama ücreti kahvaltı dahil 149 Euro + KDV.