8-16 Yaş Konservatuar Eğitimi Fatih'te Başlıyor…

Fatih Belediyesi, ülkemizin en saygın üniversitelerinden İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı işbirliği ile Sulukule Sanat Akademisi’nin sanat-eğitim programlarını geliştiriyor.

Yenilikçi bir anlayışla ve dünya sistemine uyum sağlayacak şekilde yeniden yapılandırılacak ve konservatuarlara uyum sağlayabilecek bir anlayışla güncellenecek program, çocuk ve gençlerin gelişmeye açık, çok yönlü yeteneklerini yönetebilmelerine katkı sunacak.

Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı akademik müzik eğitimi protokolü imza töreni 22 Aralık 2017 Cuma(YARIN) günü saat 10.00 da gerçekleştirilecektir.

Protokol imza töreni Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ve İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Adnan Koç katılımı ile yapılacak.

TARİH : 22 ARALIK 2017 CUMA

Saat : 10.00

YER : Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisi

Kaleboyu Caddesi No:27 Edirnekapı - Fatih

Not : 23-24 Aralık 2017 tarihlerinde Sulukule Sanat Akademisinde konservatuar eğitimi verilecek öğrencilerin seçme sınavı gerçekleştirilecektir.