Emir Sultan Ortaokulu

YOL TARİFİ, HARİTA, NAVİGASYON

Telefon

0212 653 68 01

Belgegeçer

0212 552 50 42

Eposta

Göndermek için tıklayınız

WEB

http://bahcelievleremirsultan.meb.k12.tr

Adres

Yenibosna Merkez Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Cd., Kerem 1 Sokak, No7, Bahçelievler / İSTANBUL // Yenibosna durağından geçen 31 / 31e / 98b otobüsleri veya Starcity / Güneşli minibüsleri ile Taşyol Shell de inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.

Vizyon

Vizyonumuz . Vatanını ve milletini seven · Hak ve ödevini bilen · Her koşulda sorumluluklarının farkında olan · Bilgi çağının gereklerini bilen · Demokratik ve laik · Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı · Bilimsel değerleri rehber edinen · Yaratıcı, becerikli, rekabetçi ve iş bilen · Çevreye ve topluma karşı duyarlı ve uyumlu · Dürüst, kişilikli ve onurlu · Çağdaş kültür değerlerini benimseyen ve çağa ayak uydurabilen Saygın bireyler yetiştirmektir.

Misyon

Misyonumuz Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar

Öğretmen :71

Rehber Öğretmen :0

Öğrenci :1579

Derslik :22

Müzik Sınıfı :0

Resim Sınıfı :0

BT Sınıfı :1

Misafirhane :0

Kütüphane :1

Fen Labaratuarı :1

Hazırlık Sınıfı :0

Konferans Salonu :1

Atölye-İşlik :1

Spor Salonu :0

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yemekhane :0

Kantin :1

Revir:0

Bahçe :1

Saatler

08:00 - 19:30

Isınma

DOĞALGAZ

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

Yabancı Dil

İNGİLİZCE

Lojman

0 -

Ulaşım

Şirinevlerden ve Yenibosna´dan Starcity, Kuyumcukent, Beşyol, Taşyol yazan bütün minibüsler veya aynı hattan geçen tüm otobüslerle (98B, 31, 31E vb.) ulaşabilirsiniz.

Servis Bilgisi

Yerleşim Yeri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine 3.9 km