Bağlar Ortaokulu

YOL TARİFİ, HARİTA, NAVİGASYON

Telefon

02126779400

Belgegeçer

02126779432

Eposta

Göndermek için tıklayınız

WEB

http://baglarortaokul.meb.k12.tr

Adres

Soğanlı Mah. Çavuşpaşa Cad. Albayrak Sok. No1 Bahçelievler

Vizyon

Bahçelievler Bağlar İlköğretim okulu çalışanları olarak; gelecekte; öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı,çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları,tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Eğitim-Öğretim ortamı yaratılması vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.

Misyon

Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; Bahçelievler Bağlar Orta Okulu; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerin bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerin 21.YY gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

Başarılar

Anadolu ve Anadolu Meslek Lisesini kazanan toplam öğrenci sayımız 60, 7. sınıflarda SBS´de 400 puanı geçen öğrenci sayımız 36, 6. sınıflarda SBS´de 400 puanı geçen öğrenci sayımız ise 31´dir.

Öğretmen :81

Rehber Öğretmen :4

Öğrenci :1428

Derslik :30

Müzik Sınıfı :0

Resim Sınıfı :0

BT Sınıfı :1

Misafirhane :0

Kütüphane :0

Fen Labaratuarı :2

Hazırlık Sınıfı :0

Konferans Salonu :1

Atölye-İşlik :2

Spor Salonu :1

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yemekhane :0

Kantin :0

Revir:0

Bahçe :0

Saatler

08:50 - 15:00

Isınma

Kalorifer

Bağlantı

ADSL (1 Mbit)

Yabancı Dil

Lojman

0 -

Ulaşım

Bahçelievler metro-metrobüs durağından kalkan yeşil tabelalı metro minibüsleriyle, 97B numaralı Çavuşpaşa-Beyazıt iett otobüsleriyle okulumuza ulaşabilirsiniz.

Servis Bilgisi

Yerleşim Yeri

İstanbul/Bahçelievler

İl/İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Bahçelievler ilçesinin merkezindedir.