Vakıflar Ortaokulu

Telefon 0 212 651 90 34

Belgegeçer 0 212 651 89 34

Eposta Göndermek için tıklayınız

WEB http://vakiflarortaokulu.meb.k12.tr

Adres Kirazlı Mah. 1128 Sk. No26 Bağcılar İSTANBUL

YOL TARİFİ, HARİTA, NAVİGASYON

İETT HAT DURAK ARA

İETT İLE NASIL GİDERİM TIKLAYIN

Vizyon

Teknolojinin yeniliklerine ayak uydurmaya çalışan ve teknolojiden azami ölçüde yararlanan; sürekli okuyan, inceleyen, kendini yenileyen, araştıran, ufku geniş olan, ideallerini gerçekleştirmeye çalışan gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerin “İlköğretim Kurumları Yönetmeliği”nin 5. maddesinde belirtilen “Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri” doğrultusunda bilime ve akla dayalı eğitim-öğretim ortamında bir üst öğrenime ve hayata hazırlandığı; tüm okul personeli, öğrenci ve velilerin işbirliği ve dayanışması ile bölgede ve çevrede her konuda nitelikli bir okul olmaktır.

Misyon

Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, aldığı sorumlulukları yerine getirebilen, teknolojiden yararlanabilen, bilgisinden ve yeteneklerinden dolayı kendine güvenen, sorunlarına çözüm getirebilen, kendini çağın gereklerine hazırlayan, bir eğitim anlayışı içinde, toplumsal gelişmeye yardımcı olan, okul kültürümüzün ahlak değerlerini temsil eden öğrencileri yetiştirmek için VARIZ.

Başarılar

Öğretmen :71

Rehber Öğretmen :2

Öğrenci :1750

Derslik :45

Müzik Sınıfı :0

Resim Sınıfı :1

BT Sınıfı :2

Misafirhane :0

Kütüphane :1

Fen Labaratuarı :1

Hazırlık Sınıfı :0

Konferans Salonu :1

Atölye-İşlik :0

Spor Salonu :1

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yemekhane :0

Kantin :0

Revir:0

Bahçe :0

Saatler

Sabah Gurubu: 07:30 - 13:00 Öğlen Grubu : 13:10 - 18:45

Isınma

Bağlantı

ADSL (1 Mbit)

Yabancı Dil

Lojman

0 -

Ulaşım

Otobüsle Ateştuğla son durakta inilecektir. Okul yürüme mesafesindedir. Mecidiyeköy´den 92Ş, Eminönü´nden 92 nolu otobüs, Beyazıt´dan 92B , 92K, 97G otobüsleri, Bakırköy´den 98D otobüsü, Şirinevler´den 97M otobüsü ile ulaşılır. Minübüsle; Bağcılar Meydan´dan kirazlı minübüslerine binilip, kirazlı metro durağında inilecektir. Metro ile gelecekler Kirazlı metro durağında inerek okulumuza ulaşabilirler.

Servis Bilgisi

Yerleşim Yeri

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Kirazlı Mahallesinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık

Merkez İlçe