Kazım Karabekir Ortaokulu

Telefon: 0212 630 34 54

Faks: 0212 6513821

WEB Adresi: http://bagcilarkazimkarabekirortaokulu.meb.k12.tr

Adres: BARBAROS MAH. 7/2 SOK. BAĞCILAR/İSTANBUL

YOL TARİFİ, HARİTA, NAVİGASYON

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara dayanan yeniliklere ve sürekli gelişmeye açık bir ortaöğretim kurumudur. Öğrencilerini yüksek öğretime maddi ve manevi bakımdan donatılmış olarak hazırlar. Öğrencilerini çağdaş, demokratik, laik ve nitelikli bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlar. Öğrencilerinin yüksek öğretime hazırlanmaları ve başarılı olmaları için tüm olanaklarını kullanır, öğrenci başarısı için tüm ekip ve ekipmanları seferber eder. KÂZIM KARABEKİR ORTAOKULU`nun tüm çalışanları, öğrencileri sürekli gelişmeyi ve değişmeyi ilke edinmiş, gelişim ve değişim için metotlu çalışan bireylerdir.

MİSYON

Öğrencilerin bireysel yeteneklerini dikkate alarak eğitim ve öğretim yapar. Öğrencilerinin bilgili, becerikli, kendine güvenen ve sorunlara akılcı ve çözüm odaklı yaklaşabilen, karşılaştığı sorunları çözebilen bireyler olmasını sağlar. Öğrencilerini ezberci değil, düşünen, düşündüklerini iyi uygulayan ve iyi iletişim kuran bireyler olarak yetiştirir. Tarafsızlık ilkesinden taviz vermez. Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen öğrenciler yetiştirir. Öğrenciler liderlik özelliklerine sahip, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetiştirilir. Öğrencilerimiz aile, ulus, yurt sevgisi gelişmiş, milli birlik ve beraberlik ruhuna sahip, milli kültür değerlerini benimseyen kişiler olarak yetiştirilir. Okulumuzda öğrencilerimiz, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda; Atatürk İlke ve İnkılaplarına, anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, demokratik ve laik beceri düzeyi yüksek birer Türk vatandaşı olarak yetiştirilir.

BAŞARILAR

KURUM BİLGİLERİ

Öğretmen Sayısı:79

Rehber Öğretmen Sayısı:

Öğrenci Sayısı:1942

Öğretim Şekli:TEKLİ ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş Saati:9:00-15:20

Derslik Sayısı:50Atölye-İşlik Sayısı:1

Fen Laboratuarı Sayısı:1BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı:1

Resim Sınıfı Sayısı:Müzik Sınıfı Sayısı:

Yabancı Dil:İnternet Bağlantısı:ADSL (1 Mbit)

Hazırlık Sınıfı:0Konferans Salonu:1

Spor Salonu:1Yemekhane:1

Misafirhane:0Kütüphane:1

Kantin:0Revir:0

Bahçe:0

Lojman Sayısı:1

Lojman Bilgisi:

Isınma Şekli:Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık:İL MERKEZİNE UZAKLIK 30 KM. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 3 KM.

Ulaşım:1. Şirinevler yönünden Güneşli yönüne giden minibüs ya da otobüsler ile Mahmutbey caddesi üzerindeki Gelişim Hastanesi durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz. 2. Okulumuza Bağcılar Meydandan gelen Barbaros - İncirli(metrobüs)minibüsleri ile de ulaşabilirsiniz.

Servis Bilgisi:

Yerleşim Yeri Bilgisi:BARBAROS MAH. 7/2 SOK. BAĞCILAR/İSTANBUL