Vali Cahit Bayar İlkokulu

Telefon : 02126517098

Belgegeçer : 02125500649

Eposta Göndermek için tıklayınız

WEB http://valicahitbayar.meb.k12.tr

HARİTA

NAVİGASYON, NEREDE, NASIL GİDERİM

Adres : Barbaros Mahallesi 191. Sokak Numara 9 Bağcılar/İSTANBUL.

VİZYON : Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.

MİSYON : Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR :ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR SEZONU GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI MENDİL KAPMA 2007 DOĞUMLULAR İLÇE 1. LİĞİ, ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR SEZONU GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI SEK SEK 2007 DOĞUMLULAR İLÇE 2. LİĞİ, ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR SEZONU İLKOKUL FİZİKSEL ETKİNLİKLER 2099 DOĞUMLULAR İLÇE 3. LÜĞÜ, CUMHURİYET BAYRAMI KONULU RESİM YARIŞMASI İLÇE 2. Sİ ( 4-B SINIFI ELİF NUR YALÇINKAYA )

Öğretmen :78

Rehber Öğretmen :1

Öğrenci :2118

Resim Sınıfı :0

Müzik Sınıfı :0

Derslik :32

BT Sınıfı :0

Misafirhane :0

Kütüphane :1

Fen Labaratuarı:0

Hazırlık Sınıfı :0

Konferans Salonu :1

Atölye-İşlik :0

Spor Salonu :1

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Kantin:1

Yemekhane :0

Revir :0

Bahçe :1

Saatler :07:30-17:30

Bağlantı :ADSL (16 Mbit ve üzeri)

Yabancı Dil :İngilizce

Isınma :Kalorifer

Pansiyon : Pansiyonumuz bulunmamaktadır.

Lojman : Yoktur. Sayısı:0

Servis : Okula ait öğretmen servisi yoktur, öğrenciler için özel servis vardır. İletişim numarası güvenlik kulübesinden öğrenilebilir.

Ulaşım : Okulumuza Metroyla Kirazlı son durakta inip engelliler sarayı çıkışından Medicine hastanesine doğru çıkıp pazar yolu sokağından yürüyerek, Şirinevler-Bahçelievler-Bakırköy den 97 , 78 ZB, 98A, 97 E otobüsleriyle ve Mahmutbey Caddesinden geçen dolmuşlarla Barbaros Mahallesi-Şahin durağında inip Garanti Bankasının köşesinden dönüp yürüyerek, Medicine Hastanesi önünden geçen dolmuşlarla pazaryolu sokakta inip yürüyerek, ulaşabilirsiniz. Ayrıca Okulumuz menüsünde haritalı tarif mevcuttur.

Yerleşim Yeri :Bağcılar Barbaros Mahallesinde bulunan okulumuz ulaşım ağları olarak metro-otobüs ve dolmuş güzergahındadır. Çevrede kiralık ev bulunabilmektedir. Ortalama kiralar 1000 TL dir.

İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:1,200 M iL MERKEZİNE UZAKLIK:17 KM

Kontenjan Bilgileri :

Sportif Etkinlikler :Halk eğitim merkezi işbirliğiyle öğrencilere halk oyunları eğitimi, resim dersi eğitimi, okul öğretmenlerimizce satranç, tenis ve halk oyunları eğitimi verilmektedir. Ayrıca talep durumuna göre velilerimize okuma-yazma, dikiş-nakış gibi eğitimler de düzenlenmektedir.

Bilimsel Etkinlikler :

Proje Çalışmaları : Okulumuz Okullar Hayat Olsun Proje Okuludur. Yemekte Denge, Beslenme Dostu okul projeleri okulumuzda uygulanmaktadır.