HARİTA (Yol Tarifi) Nerede

KINALIADA MEHMETÇİK İLKOKULU

Telefon: 0 216 381 43 57

Faks: 0 216 381 43 57

WEB Adresi: http://kinaliadamehmetcikilkokulu.meb.k12.tr

Adres: Beşiroğlu Sokak No44 Kınalıada / Adalar / İstanbul

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, bir okul olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilkelerini ve devrimlerini benimsemiş, · Klasik eğitim ve öğretim kavramlarının dışında, · Öğrencinin araştırma ve öğrenme sorumluluğunu aldığı, · Keyifli ve zenginleştirilmiş öğrenme ortamlarına sahip, · Temel evrensel değerlerin önemsendiği, · Sanat ve spor etkinliklerinin eğitimin ayrılmaz bir parçası haline geldiği, · Bireyin biricikliğini önemseyen ve koruyan bir kurum olmaktır.

BAŞARILAR

KURUM BİLGİLERİ

Öğretmen Sayısı:3

Öğrenci Sayısı:29

Öğretim Şekli:Tam gün

Ders Başlama ve Bitiş Saati:09:30 - 14:40

Derslik Sayısı:3Atölye

BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı:1

İnternet Bağlantısı:ADSL (4 Mbit)

Isınma Şekli:Doğalgaz Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık:Kabataş´a 45 dk., Kadıköy´e 35 dk. Bostancı´ya 25 dk. deniz ulaşımı mesafesindedir. İlçe merkezi olan Büyükada´ya 40 dk. deniz ulaşımı mesafesindedir.

Ulaşım:Kabataş, Kadıköy ve Bostancı´dan Şehir Hatları´na ait tarifeli vapurlar ile ulaşılabilir. Ayrıca Bostancı´dan Mavi Marmara şirketine ait tarifeli motorlar ile de ulaşılabilir.

Servis Bilgisi:

Yerleşim Yeri Bilgisi:İstanbul Anadolu yakası Adalar ilçesi, Kınalıada . Maltepe ilçesinin deniz tarafından karşısında bulunmaktadır.