Hazım Ersu İlkokulu

YOL TARİFİ, HARİTA, NAVİGASYON

Telefon : 0212 504 3890

Belgegeçer : 0212 504 3891

Eposta Göndermek için tıklayınız

WEB http://hazimersu-ilkokulu.meb.k12.tr

Adres : Cumhuriyet Mahallesi Şeker Sokak No2 Soğanlı Bahçelievler / /İSTANBUL

VİZYON : Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerikli, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.

MİSYON : Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, bulunduğu yerleşim yerindeki toplumun okur-yazar oranını yükseltmek; toplumun kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunmak; insanların daha mutlu, refah içinde yaşamasına katkıda bulunmak, eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır.

BAŞARILAR :

Öğretmen :69

Rehber Öğretmen :

Öğrenci :1427

Resim Sınıfı :

Müzik Sınıfı :

Derslik :57

BT Sınıfı :0

Misafirhane :0

Kütüphane :1

Fen Labaratuarı:1

Hazırlık Sınıfı :0

Konferans Salonu :0

Atölye-İşlik :0

Spor Salonu :1

Öğretim Şekli :ikili

Kantin:0

Yemekhane :0

Revir :0

Bahçe :0

Saatler :SABAH 7:30 -12:25 ÖĞREN 12:40 -17:30

Bağlantı :Diğer

Yabancı Dil :

Isınma :Doğalgaz kaloriferli

Lojman :Sayısı:0

Servis :

Ulaşım : ŞİRİNEVLERDEN BAĞCILAR SOĞANLI MİNİBÜSÜNE BİNİLİECEK. SOĞANLI MEYDANINDA İNİLECEKTİR. SOĞANLI MEYDANDAN SAĞA DOĞRU 200 M. İLERİDE. CUMARTESİ PAZARININ KURULDUĞU CADDE ÜZERİNDE.

Yerleşim Yeri :SOĞANLI MEYDAN ´IN ÜST TARAFI

İl /İlçe Merkezine Uzaklık :2km