İSA YUSUF ALPTEKİN İLKOKULU

HARİTA, YOL TARİFİ, NAVİGASYON

Telefon: 0212 550 65 27

Faks: 0212 550 65 27

WEB Adresi: http://isayusuf.meb.k12.tr

Adres: 15 Temuz Mahallesi Gülbahar Caddesi 1469.Sokak No5/1 Bağcılar/İSTANBUL

İETT HAT DURAK ARA

İETT İLE NASIL GİDERİM TIKLAYIN

VİZYON

İSTİYORUZ Kİ...Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. İSTİYORUZ Kİ...Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal,kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

İNANIYORUZ Kİ...Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, İNANIYORUZ Kİ...Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İNANIYORUZ Kİ...Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. İNANIYORUZ Kİ...Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İNANIYORUZ Kİ... Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. İNANIYORUZ Kİ... Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.

BAŞARILAR

KURUM BİLGİLERİ

Öğretmen Sayısı:53

Rehber Öğretmen Sayısı:

Öğrenci Sayısı:1205

Öğretim Şekli:İKİLİ

Ders Başlama ve Bitiş Saati: 07:40-12:30 (SABAH GRUBU) 12:40-17:30 (ÖĞLE GRUBU)

Derslik Sayısı:21

Atölye-İşlik Sayısı:0

Fen Laboratuarı Sayısı:1

BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı:0

Resim Sınıfı Sayısı:

Müzik Sınıfı Sayısı:

Yabancı Dil:

İnternet Bağlantısı:ADSL (1 Mbit)

Hazırlık Sınıfı:0

Konferans Salonu:1

Spor Salonu:0

Yemekhane:0

Misafirhane:0

Kütüphane:1

Kantin:0

Revir:0

Bahçe:0

Lojman Sayısı:0

Lojman Bilgisi:

Isınma Şekli:DOĞAL GAZ

ULAŞIM BİLGİLERİ

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık:Şehir Merkezinde ÖZEL ARAÇLA ** ATATÜRK HAVALİMANI İSTİKAMETİNDEN GELECEK OLANLAR BASIN EKSPRES CADDESİ ÜZERİNDEN GÜNEŞLİ SAPAĞINDAN SAĞA GİRECEK METRO MARKET GÜLBAHAR CADDESİ DEVAMINDA MATRAŞ DERİDEN SAĞA KESKİN SOKAĞA GİRECEKLER. ***İKİTELLİ BAŞAKŞEHİR İSTİKAMETİNDEN GELECEKLER BASIN EKSPRES CADDESİ SAĞDAN MAHMUTBEY YOL AYRIMINDAN KÖPRÜ ÜZERİNE ÇIKACAKLAR 300 METRE SONRA SAĞA GÜLBAHAR CADDESİNE GİRECEK 400 METRE SONRA SOLDA MATRAŞ DERİNİN BULUNDUĞU KESKİN SOKAĞA GİRECEKLERDİR.

Ulaşım:*1-METRO İLE :KİRAZLI METRO İSTASYONUNDAN MK42 İETT OTOBÜSÜNE BİNİLECEK VE SON DURAKTA İNİLECEK, **2-İETT İLE :**97 GÜNEŞLİ - BEYAZIT **97M GÜNEŞLİ - MECİDİYEKÖY **97GE GÜNEŞLİ - EMİNÖNÜ **98E BAKIRKÖY- GÜNEŞLİ BASIN EKSPRES ***3-MİMİBÜS İLE:***EVREN MAHALLESİ - ÇİFTLİK - GÜNGÖREN - TOPKAPI HATTI ***EVREN MAHALLESİ YUNUS EMRE KÖPRÜSÜ - GÜNEŞLİ - TOPKAPI HATTI ***EVREN MAHALLESİ-ŞİRİNEVLER-YENİBOSNA

Servis Bilgisi:

Yerleşim Yeri Bilgisi:Bağcılar İlçesi, Güneşli semti