Mimar Sinan Anaokulu

YOL TARİFİ, HARİTA, NAVİGASYON

Telefon

0212 655 77 48

Eposta

Göndermek için tıklayınız

WEB

http://bagcilarmimarsinan.meb.k12.tr

Adres

Demir Kapı Mah.Velioğlu Cad.Deniz SK. No43 Bağcılar/İSTANBUL

Vizyon

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, çocukların tüm gelişim alanlarını destekleyici çalışmalar yaparak, insan gelişiminin en hızlı olduğu ve kritik dönemleri kapsadığı yılları en iyi şekilde değerlendirerek; mutlu, verimli ve kendini geliştiren bireyler için gerekli olan altyapıyı oluşturmak. Sevgi esas alınarak, paylaşma, güven, adalet anlayışı ile olumlu iletişim ortamında, eğitimi doğrudan yaşamın kendisi olarak kabul edip, planlı bir eğitim yaşamı düzenlemek ve çocuk-aile-okul-çevre işbirliği içinde uygulamak.

Misyon

Biz Mimar Sinan Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmayı vatan, millet, bayrak,Atatürk, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoş görülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz. 

Başarılar

2012-2013 eğitim öğretim yılında başvurduğumuz Beyaz Bayrak projesi kapsamında temiz okul, sağlıklı okul kriterlerini başarıyla uygulayarak Beyaz Bayrak aldık.

Öğretmen :8

Rehber Öğretmen :0

Öğrenci :176

Derslik :4

Müzik Sınıfı :0

Resim Sınıfı :0

BT Sınıfı :0

Misafirhane :0

Kütüphane :0

Fen Labaratuarı :0

Hazırlık Sınıfı :0

Konferans Salonu :0

Atölye-İşlik :0

Spor Salonu :0

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yemekhane :1

Kantin :0

Revir:0

Bahçe :1

Saatler

Sabahçı Grup : 07:30-12:30 Öğleci Grup : 12:30-17:30

Isınma

Doğalgaz

Bağlantı

ADSL (16 Mbit ve üzeri)

Yabancı Dil

Lojman 

Ulaşım

Bağcılar Meydandan Göztepe Mah. ve Fatih Mah. giden minübüslerle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden ise Göztepe Mah. meydanına giden minübüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

Servis Bilgisi

Yerleşim Yeri

Demirkapı Mah.Velioğlu Cad.Deniz Sk.No:43 Bağcılar/İSTANBUL

İl/İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık 2,5 km dir.İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık olarak 20 km dir.

Kontenjan Bilgileri

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

evrensel doğa bilimleri ve çocuk matematiği konusunda öğrencilerimizi somuttan soyuta doğru zihni melekelerini geliştimek için