ATAŞEHİR BELEDİYESİ İSTİHDAM MERKEZİ (ABİM)

Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri olan işsizlik ile mücadele için Belediyemiz bünyesinde Ataşehir Belediyesi İstihdam Merkezi’ni kurduk. Türkiye’deki işsiz sayısı 4 milyona yaklaştı. Ataşehir ’de de 40 bine yakın işsiz olduğu tahmin ediliyor. Ataşehir Belediyesi olarak, ilçemizde yaşayan her vatandaşımızın çalışma hakkına kavuşması, geçimini kimseye muhtaç olmadan sağlaması, kendisini geliştirerek hayal ettiği kariyere ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaçla kurduğumuz İstihdam Merkezimiz işsize iş, işverene eleman köprüsü oluyor.

İŞ Mİ ARIYORSUNUZ?

Marangoz, mimar, aşçı, kuaför, satış temsilcisi ya da bebek bakıcısı mısınız? İş mi arıyorsunuz? Hangi meslekten, hangi sektörden olursanız olun gelin size bir iş bulalım. Bunun için tek yapmanız gereken, Ataşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda ABİM hizmet masasına gelerek İş Arayan olarak İstihdam Merkezine kayıt olmak.

MESLEK EDİNMEK Mİ İSTİYORSUNUZ?

Hayalinizdeki mesleği yapmak için eğitime mi ihtiyacınız var. Gelin Ataşehir Belediyesi meslek edindirme eğitimlerine katılın, sizin de bir mesleğiniz olsun.  Kurslara kayıt yaptırmak isteyen Ataşehirliler, Küçükbakkalköy Mahallesi Vedat Günyol Caddesi No:6 adresinde hizmet veren ATAMEM binasında başvuru yapabilirler. Daha fazla bilgi almak için ise ATAMEM’in 0216 574 80 79 numaralı telefonunu arayabilirler.

ELEMAN MI ARIYORSUNUZ?

Yaklaşık 10 bine yakın kişinin özgeçmişinden oluşan cv havuzumuzu, Ataşehirli işverenlerin hizmetine sunuyoruz. İstihdam Merkezine kayıt olarak, eleman ihtiyaçlarınızı en kısa zamanda karşılayabilirsiniz. Ataşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda ABİM hizmet masasına gelerek İş Veren olarak İstihdam Merkezine kayıt olabilirsiniz.

Ataşehir Belediyesi İstihdam Merkezi (ABİM)'nin web sitesine ulaşmak için tıklayınız.