Palladium / Etkinlik/ Dogalligin Gucu 'Palladium Natural Life'da! 


Organik ve doğal ürünlerin satışa sunulduğu, İpek Kuşçu'nun Fermente Beslenme ve Ayşenur Yazıcı'nın Doğal Makyaj ve Cilt Bakımı üzerine gerçekleştireceği söyleşiler ile de renklenecek, “Palladium Natural Life” etkinliği, 21-25 Mart tarihlerinde 5 gün boyunca Palladium Ataşehir'de!

 

Doğallığın Gücü 'Palladium Natural Life'da!

Organik ve doğal ürünlerin satışa sunulduğu, İpek Kuşçu'nun Fermente Beslenme ve Ayşenur Yazıcı'nın Doğal Makyaj ve Cilt Bakımı üzerine gerçekleştireceği söyleşiler ile de renklenecek, “Palladium Natural Life” etkinliği, 21-25 Mart tarihlerinde 5 gün boyunca Palladium Ataşehir'de!

JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir'de her ay gerçekleşen 'Palladium Natural Life' etkinliği, 21 Mart'ta başlıyor. 5 gün sürecek etkinlikte Türkiye'nin dört bir yanından gelen doğal ve organik ürünler sergilenip, satışa sunuluyor.

Palladium'un ana koridoruna kurulan stantlarda, ürünlerin en doğal ve tazesi, güvenilir markaların çatısı altında AVM ziyaretçilerine ulaşıyor. Tekstilden kozmetiğe, doğal taşlarla yapılan el emeği takılardan sebzeli organik makarna, organik et ve süt ürünleri gibi çeşit çeşit doğal ve lezzetli tatlardan ekmeklere, meyve, yemiş ile zenginleştirilmiş yulaflı granolalara, zeytinyağının ve peynirin kalbinden en leziz zeytinyağı ve peynirlere, çok geniş yelpazedeki ürün gamıyla etkinlik süresince en doğal ürünler kaynağından evlere giriyor. Palladium Natural Life etkinliğinde yer alan markalar; Eğri Çayır, Her Dem Doğal, Bahçe Modası, KapsulStore, Makarna Lütfen, Şifalı Takılarım, Nebyan Doğal, MomsNaturalFoods, Saklı Orman Mantar, Maki Bahçe.

Fermente beslenme uzmanı, Gerçek Probiyotik Beslenme kitabının yazarı İpek Kuşçu 24 Mart saat: 15.00'da Fermente Beslenme üzerine söyleşi gerçekleştirecek.

25 Mart saat: 15.00'da sunucu, yazar Ayşenur Yazıcı Küre alanda, Doğal Makyaj ve Cilt Bakımı konulu söyleşi gerçekleştirecek.

.

21-25 Mart tarihlerindeki Palladium Natural Life etkinliğine gelerek doğal ve taze ürünlere kaynağından ulaşın ve fermente beslenme ile doğal makyaj teknikleri üzerine gerçekleşecek söyleşileri kaçırmayın.

Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında:

Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan Palladium AVM’de 200 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, kafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2.500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.

www.palladiumatasehir.com.tr

@palladiumall

PalladiumAVM

Palladiumatasehir

Adres: Palladium Alışveriş Merkezi, Barbaros Mah. Halk Cad. No:8-B, Ataşehir 34746 İstanbul

Tel: +90 216 663 15 00