​Büyük Markalar Home City Pendik AVM’de Buluşacak 


Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan Home City Pendik, konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak. Doğtaş, Kelebek, Çilek, Bellona, İstikbal, Alfemo, Konfor, Çetmen, Kupa, Bambi, İşbir ve İdaş gibi birçok markaya ev sahipliği yapacak olan Home City Pendik ile ilgili basın bültenimiz ektedir. Değerlendirmeniz dileğiyle.
Saygılar.

Büyük Markalar Home City Pendik AVM’de Buluşacak

Başta mobilya ve ev dekorasyonu olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açacak. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan Home City Pendik, konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak. Doğtaş, Kelebek, Çilek, Bellona, İstikbal, Alfemo, Konfor, Çetmen, Kupa, Bambi, İşbir ve İdaş gibi birçok markaya ev sahipliği yapacak olan Home City Pendik, yeni ev kuracaklar ve evini yenileyecekler için de vazgeçilmez bir adres olacak. Türkiye’nin önde gelen mobilya ve dekorasyon markalarını içinde bulunduracak olan Home City Pendik AVM, geniş showroom alanları ile de fark yaratacak. Yeme-içme ve çocuk oyun alanları ile ev alışverişlerini daha da keyifli hale getirecek olan AVM’de toplamda 120 mağaza yer alacak.

Mobilya, aksesuar, dekorasyon, beyaz eşya, ev tekstili, aydınlatma, yer döşeme, perde, halı ve züccaciye gibi bir evin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler, Home City Pendik AVM’de bir arada olacak. Büyüklü küçüklü birçok markanın farklı alternatifler sunacağı Home City Pendik, evini düşünenlerin yeni adresi olacak. Başta Doğtaş, Kelebek, Çilek, Bellona, İstikbal, Alfemo, Konfor, Çetmen, Kupa, Bambi, İşbir ve İdaş olmak üzere toplam 120 marka AVM’de yer alacak. Ev geliştirme ve yapı marketi olan Praktiker de Türkiye’deki en büyük mağazasıyla Home City Pendik AVM’de olacak.

ULAŞIM

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın karsısında, TEM ve E-5 yollarının merkezinde bulunan Home City’e; Izmit, Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar gibi lokasyonlardan çok kısa sürede ulasılacak. Ayrıca ziyaretçiler için günün her saatinde servis imkanı bulunacak. 
 

Muharrem Çay/Yardımcı Direktör

Gsm:0530 280 2928

E-mail:[email protected]

Emir Aganoglu/ Kiralama Müdürü

Gsm:0530 068 4600

E-mail:[email protected]

Kurumsal

E-mail:[email protected]

KONUM

Istanbul'un en gözde yatırım merkezlerinden biri olan Pendik'te yer alan Home City, Sabiha Gökçen Havalimanı'na çok yakın bir konumda bulunuyor.

Sahil yolu, E-5 ve TEM otoyollarının birlestigi noktada yer alan Home City, çok sayıda önemli merkeze yakın bir konumda yer alıyor.