Seyitömer Şehit Mahmut Şahinler Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Fatihli şehidin adı sokağında açılan Aile Sağlığı Merkezi’ne verildi

Fatih Belediyesi tarafından Seyitömer Mahallesi’nde yapılan Seyitömer Şehit Mahmut Şahinler Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Orhan Narin, Fatih Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, şehidin annesi Nadire Şahinler ile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fatih'te yaşayan ve 1992 yılında Mardin'de şehit düşen Mahmut Şahinler'in ismi, yaşadığı sokakta açılan sağlık merkezine verildi. Açılışta konuşan Başkan Suver, vatanı uğruna şehit düşen askerlerin Türk milleti için her daim yaşayacağını belirterek, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını ifade etti. Şehidin adının verildiği sağlık merkezinin 20 bin kişiye hizmet vermesi hedeflenirken merkezde 5 birim bulunuyor.

"Çok güzel bir birliktelik oldu"

Şehit ve gazilerin millet için her zaman değerli olduğunu kaydeden Başkan Suver, "Öncelikle bizim inancımıza göre şehitler ölmez. Bu kurumunda görevi yaşatmaktır, ölmeyen şehitle yaşama azmini bir araya getirdik. Çok güzel bir birliktelik oldu. Cenab-ı Hak'tan şehidimize tekrar rahmet diliyorum. Burada yaşayan tüm hemşerilere de sağlık sıhhat diliyorum. Şehidimizin adı, bu kurum yaşadıkça yaşayacak" dedi.

"Çok memnun oldum"

Oğlunun isminin merkezle yaşayacak olmasının kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden şehit annesi Nadire Şahinler, "Çok memnun oldum, teşekkür ederim başkana ve herkese, vatan sağ olsun" dedi.