Özel Ambulans Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

0 530 114 61 12

E-mail [email protected] 

Adres Karayolları Mahallesi 
619.Sokak No:4/A 
Gaziosmanpaşa/İstanbul 


Her Türlü Sağlık Sorununuzda 7/24

Özel Ambulans Hizmeti


Biz Kimiz ? Özel Ambulans


Kalite Tesadüf Değildir Sloganıyla Çıktığımız Bu Yolda Sizlere VIP ÖZEL AMBULANS Hizmeti Sunmaktan Gurur Ve Onur Duyuyoruz. 

Ambulanslarımız T.C Sağlık Bakanlığı Ambulanslar İle İlgili ÖZEL AMBULANS HİZMETLERİ Yönetmeliğine Uygun Olarak Hazırlanmış Ve Bakanlıkça Ruhsatlandırılmıştır. 

Deneyimli Ve Güler Yüzlü Kadromuzla Sizlere Hizmet Sunmaktayız. 

7/24 TÜRKİYE Geneli Ve Uluslararası Avrupa Standartlarında; Kara Ambulansı, Hava Ambulansı, Deniz Ambulansı, Revir Hizmetleri, Organizyon Hizmetleri Veren Sağlık Sektörünün Öncü İsmi

7/24 ÖZEL AMBULANS

İstanbul Özel Ambulans Hizmetleri



Sadece Türkiye Geneli değil uluslararası hasta nakil hizmetleri vermekten gurur ve onur duyuyoruz. 


Acil Yardım Ambulansı ?

Bütün ambulanslarımız acil sağlık hizmetlerinin sunumunda kullanılan haberleşme, ilaç, tıbbî ve teknik malzemeleri bünyesinde bulundurmaktadır.Sağlık ekibi ise bu tür durumlarda oluşabilecek tıbbi ihtiyaca uygun eğitimlidir. 

Şehirler Arası Hasta Nakil

Hasta ve yaralıların şehir dışı sağlık kuruluşlarına veya sağlık kuruluşundan evlerine naklini gerçekleştirecek, Sağlık Bakanlığınca belirlenen teknik ve tıbbi donanıma sahip araçlarımızla sizlere hizmet vermekteyiz. 

Organizasyonlarda Sağlık Hizmeti

Organizasyonlarında sağlık hizmeti almak isteyen kurum ve kuruluşların talep ve ihtiyaçlarını karsılamak üzere organize olan Özel Ambulans sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaç edinir.

Cenaze Hizmetleri

Gerek şehir içi gerek şehirler arası cenaze nakilleri için kullanabileceğiniz araçlarımız yakınınızın en uygun şartlarda taşınmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Belirtilen saatlerde belirtilen şekillerde yapılan cenaze taşıma işlerimleri.

Özel Ambulans Kiralama

Özel ambulans kiralama fiyatları şehir içi ve şehirler arası; aylık, haftalık veya günlük olarak özel organizasyonlarınıza ve sağlık kuruluşlarına uzman personelimizle çözümler sunuyoruz.